Proveïdors homologats

Productes / Serveis Empreses

 

Trieu el proveïdor segons producte/servei o empresa

Serveis assegurances

VEAR & CO S.L.

Serveis de paper

Lyreco

Celtica Papel

Material escolar

Abacus

Proveedora Escolar

Material informàtic

Atlantic Devices

Plans d'autprotecció

PIMEC

RISCCONTROLAbacus

Producte homologat: Material escolar
Abacus és una cooperativa de socis de consum i socis de treball que té com a principal objectiu satisfer les necessitats de productes, serveis educatius, culturals i de lleure dels seus socis de consum i clients. Fundada al 1968, té més de 750.000 socis i 37 establiments a Catalunya, València i Castelló.

Disposem d'un ampli nombre de delegats comercials que poden desplaçar-se fins a qualsevol punt del territori. Aquests s'encarregaran de gestionar una atenció personalitzada amb les diferents escoles, solucionaran les possibles incidències que es produeixin, agafaran comades personalment, etc. Cada escola tindrà un delegat comercial assignat.

Dades de contacte:
Tel. 93 217 81 66 o 93 415 03 81
Fax 93 237 72 16
comandes@abacus.coop
www.abacus.coop/escola Oferta econòmica


VEAR & CO S.L.

Producte homologat: Assegurances
La nostra corredoria està formada per professionals amb àmplia experiència i amb una dilatada trajectòria en el mercat assegurador, recollint el testimoni de la independència, l'especialització i la qualitat de servei que ha de caracteritzar el món de l'assegurança. Més de 1.000 clients avalen la nostra solidesa, capacitat professional i tècnica derivada del desenvolupament de centenars de projectes, desenvolupant una gestió global dels riscos particulars i empresarials no només quant a definició de garanties i cobertures sinó també en l'assessorament i prevenció de riscos. Li oferim una àmplia gamma d'assegurances i serveis, per assegurar fins al més mínim detall, adaptant-nos a les seves necessitats.

Dades de contacte:

Persona de contacte: Joaquim Vear / Sonia Romero
Tel. 93 727 75 85
Fax 93 727 37 50
vear@vear.net Oferta econòmica


XB Céltica Papel


Producte homologat: paper i cartolina
XB Céltica Papel, S.L. va ser constituïda l'any 1968, amb el nom de "Papelera Céltica, S.A.". Papelera Céltica en els seus inicis era només una comercial de paper. Gradualment amb l'adquisició de maquinària, hem consolidat el nostre espai dins del sector de les arts gràfiques.

En l'actualitat les activitats que oferim als nostres clients, amb personal i maquinària pròpia de l'empresa, son: disseny, fotocomposició, impressió, tot tipus de manipulat, embalatges, expedicions i transport.

Dades de contacte:
Tel. 93 564 61 55
Fax 93 564 25 28
comercial@celticapapel.com
www.celticapapel.com Oferta econòmica


Lyreco Ibéria

Producte homologat: paper
Lyreco Ibèria implantat a Espanya des de 1990 s'ha consolidat en el mercat espanyol com a líder indiscutible en el subministrament integral per a l'oficina.

Comptem amb una plantilla de 650 empleats i disposem de 30.000 metres quadrats de magatzem que ens permet preparar fins a 4.700 comandes diàries donant servei a mes de 70.000 clients actius amb un nivell de servei de 99,4% d'efectivitat en 24 h..

Posem a la seva disposició una gamma important de papers de fotocopia en diferents formats i qualitats per donar solució a tots el vostres clients.

Dades de contacte:
Tel. 902 10 00 16
Fax 902 10 00 59
pedidos@lyreco.es
www.lyreco.es Oferta econòmica


Proveedora Escolar

Producte homologat: material escolar
Distribuïdors de material escolar i didàctic. Des de fa 60 anys produint, recomanant i servint materials escolars, pedagògics i d'oficina.

A més, el nostre taller d'Arts Gràfiques i manipulats de paper i cartró pot subministrar-vos amb les especialitats escolars i d'impressió que necessiteu: agendes, làmines, fulls d'exercicis, carpetes, quaderns amb ratllats especials i amb logo, sobres i cartes amb impressió, catàlegs, fulls informatius, targetes personals, i tot tipus de impressions i formats personalitzats.


Dades de contacte:
Tel. 93 457 48 07 o 93 207 08 12
Fax 93 457 80 55
proveedora@proveedoraescolar.com Oferta econòmica


Reprografia Industrial de Catalunya

Producte homologat: Equips d'impressió
Reprografia Industrial de Catalunya és un grup empresarial dedicat a la comercialització i implementació de Solucions Documentals i Reprogràfiques.
Una dilatada experiència de més de 35 anys en el sector de l'ensenyament ens permet oferir al mercat un ampli ventall de solucions i serveis dirigits a aquest col•lectiu.
Entre les marques que representem KYOCERA, HP, KONICA MINOLTA, DOCUWARE, BÖWE SYSTEC formen part del porfoli de productes que composen la nostra companyia.
Un assessorament professional i l'especialització tant en els nostres productes com serveis son els principals valors de la nostra empresa.

Dades de contacte:
Persones de contacte: Josep Maria Mañà (Cap de Vendes) Tel. 628 02 66 93
Susanna Màrquez (Personal Assistant) Tel. 902 150 170
Fax 93 407 31 31
jmm@ric.es / smarquez@ric.es
www.ric.es Oferta econòmica


Sistemas Digitales de Catalunya

Producte homologat: Equips d'impressió
Sistemas Digitales de Catalunya és una empresa amb més de 25 anys al sector de la distribució, venda i manteniment de copiadores digitals, impressores, fax i escàners de la marca RICOH, així com solucions de software i auditories de costos. El nostre àmbit de treball és a nivell nacional sent la 4a empresa de referent al territori. Tenint més de 25.000 clients sols a Catalunya així com delegacions pròpies a les 4 províncies. Per desenvolupar aquesta tasca som més de 120 treballadors amb una alta qualitat humana i professionalitat. La nostra facturació l'any 2011 va ser de 24.500.000€.
El nostre objectiu fonamental és l'assessorament i apropar als nostres clients la tecnologia mitjançant els productes i solucions que oferim. No volem ser sols un proveïdor, volem tenir una relació de partenariat i aconseguir conjuntament sempre els millors resultats al millor cost.

Dades de contacte:
Persona de contacte: Jesús Escartín
Tel. 93 419 14 76  Fax 93 419 54 30
j.escartin@sistemas-catalunya.com
www.sistemas-catalunya.com Oferta econòmica


Atlantic Devices

Producte homologat: Material informàtic
Des de 1992, Atlantic Devices és un punt de referència en el mercat espanyol en la distribució de productes, accessoris, complements i software per a l'aula interactiva, amb l'objectiu de garantir la mobilitat i la connectivitat per incidir positivament en els processos de treball col•laboratiu.

Dades de contacte:
ATLANTIC DEVICES proporciona els seus productes a través del distribuïdor:

PERFORMANCE STUDIOS
Persona de contacte: Toni Paco
Tel. 93 804 07 02 / 657 922 443
aula@performancestudios.com
Oferta econòmica


EPSON

Producte homologat: Material informàtic
Epson Ibérica, S.A.U. és una companyia dedicada a la investigació, desenvolupament, fabricació i comercialització d'impressores, escàners, productors de discs, solucions fotogràfiques, projectors, consumibles i solucions per al punt de venda.

Dades de contacte:
EPSON proporciona els seus productes a través del distribuïdor:
ID Grup
Persona de contacte: Laura Garcia
Tel. 93 393 39 30
laura.garcia@idgrup.com
Oferta econòmica
PIMEC

Producte homologat: Certificat digital per Plans d'Autoprotecció
PIMEC és la patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya. Representa totes les pimes de Catalunya i compta amb socis individuals i amb més de 300 socis col•lectius, com gremis i associacions empresarials. La nostra missió és defensar i representar els interessos de les pimes i els autònoms i per fer-ho la patronal és present en tots els fòrums de consulta i debat de l'Administració autonòmica, de l'Estat i d'Europa, en els quals la nostra tasca pugui servir per fer que la pime sigui competitiva i compti amb els recursos que li calen per continuar sent el motor de l'economia.

Dades de contacte:
Persona de contacte: Eva Teres
Tel. 93 496 45 00
eteres@pimec.org
www.pimec.org
Oferta econòmica


ENFIREX

Producte homologat: Plans d'Autoprotecció
Enfirex enginyers és una enginyeria enfocada a obtenir solucions tècniques ajustades a les necessitats dels clients en qüestions relatives a seguretat, legalitzacions i obres. El seu àmbit d'actuació abasta sectors diversos, però és a l'àmbit dels centres docents on ha desenvolupat un major nombre de projectes.

Dades de contacte:
Persona de contacte: Antoni Escursell
Tlf. 645.844.409
antoni.escursell@enginyers.net
Oferta econòmica


RISC CONTROL

Producte homologat: Plans d'Autoprotecció
Risc Control és una consultoria formada per professionals de l'àmbit de la seguretat i salut i especialitzada a centres educatius, l'objectiu principal dels quals és proporcionar als seus clients serveis innovadors que facilitin la gestió de la seguretat a les seves organitzacions.

Dades de contacte:
Persona de contacte: Ramón Martin
Tlf. 935 817 122 / 677 527 576
ramon.martin@risccontrol.cat
www.risccontrol.cat
Oferta econòmica
FECC, C. Àngels, 18 5ª planta, 08001 Barcelona, Tel. 934452020 proveidors@escolacristiana.org