Acords comercials

Productes / Serveis Empreses

 

Trieu l'acord comercial segons producte/servei o empresa

Llengües

Merit School

Gestió energética

Gestió energética

Productes i serveis financers

La Caixa

Banc Sabadell

Merit School

Acord comercial: Llengües
Som una escola d'idiomes que ens adaptem a les teves necessitats formatives. La nostra flexibilitat és senyal d'identitat. T'oferim amplitud d'horaris perquè puguis escollir amb comoditat.35 anys d'experiència en formació d'idiomes ens han fet una de les més prestigioses escoles d'idiomes de Catalunya i el nostre primer objectiu és potenciar el desenvolupament de la segona, tercera o quarta llengua en tots els àmbits: Individual, en grup, universitari, empresarial, col•lectiu i associat.Tenim la certificació "Qualitat en Formació" per haver superat els requisits de qualitat i eficàcia exigits. Ens avalen més de 35.000 persones que al llarg de 35 anys han après a comunicar-se en altres llengües.Merit School col•labora amb la FECC en dos temàtiques d'interès per als centres escolars:Exàmens de Cambridge:Més informació a la Multilinweb: http://www.multilinweb.net/info_Cambridge.html

Dades de contacte:
Persona de contacte: Tara Tierney Tel. 93 349 02 98 tara.tierney.fecc@meritschool.com

Cursos d'anglès
Per ser treballador d'un centre escolar adherit a la FECC disposareu d'un descompte en el preu dels cursos d'anglès que es realitzin durant tot el curs.Podeu consultar la oferta formativa a la web www.meritschool.com

Dades de contacte:
Persona de contacte: Margarida Puig Tel. 93 349 02 98 mpuig@merit-consulting.com Oferta econòmica


XB Céltica Papel


Producte homologat: paper i cartolina
XB Céltica Papel, S.L. va ser constituïda l'any 1968, amb el nom de "Papelera Céltica, S.A.". Papelera Céltica en els seus inicis era només una comercial de paper. Gradualment amb l'adquisició de maquinària, hem consolidat el nostre espai dins del sector de les arts gràfiques.

En l'actualitat les activitats que oferim als nostres clients, amb personal i maquinària pròpia de l'empresa, son: disseny, fotocomposició, impressió, tot tipus de manipulat, embalatges, expedicions i transport.

Dades de contacte:
Tel. 93 564 61 55
Fax 93 564 25 28
comercial@celticapapel.com
www.celticapapel.com Oferta econòmica


Lyreco Ibéria

Producte homologat: paper
Lyreco Ibéria implantat a Espanta des de 1990 com Ofiservice i fruit de la fusió amb Antalis Office Suplies a finals del 2010 s'ha consolidat en el mercat espanyol com a líder indiscutible en el subministrament per a la oficina.

Comptem amb una plantilla de més de 900 treballadors i disposem de 30.000m² de magatzem que ens permet preparar fins a 50.000 línies diàries de comandes amb un servei de lliurament de 24 hores.

Posem a la seva disposició una gamma important de papers de fotocopia en diferents formats i qualitats per donar solució a tots els postres clients.

Dades de contacte:
Tel. 902 10 00 16
Fax 902 10 00 59
es.pedidos@lyreco.es
http://www.lyreco.es Oferta econòmica


Proveedora Escolar

Producte homologat: material escolar
Distribuïdors de material escolar i didàctic. Des de fa 60 anys produint, recomanant i servint materials escolars, pedagògics i d'oficina.

A més, el nostre taller d'Arts Gràfiques i manipulats de paper i cartró pot subministrar-vos amb les especialitats escolars i d'impressió que necessiteu: agendes, làmines, fulls d'exercicis, carpetes, quaderns amb ratllats especials i amb logo, sobres i cartes amb impressió, catàlegs, fulls informatius, targetes personals, i tot tipus de impressions i formats personalitzats.

Dades de contacte:
Tel. 93 457 48 07 o 93 207 08 12
Fax 93 457 80 55
proveedora@proveedoraescolar.com Oferta econòmica


Reprografia Industrial de Catalunya

Producte homologat: Equips d'impressió
Reprografia Industrial de Catalunya és un grup empresarial dedicat a la comercialització i implementació de Solucions Documentals i Reprogràfiques.
Una dilatada experiència de més de 35 anys en el sector de l'ensenyament ens permet oferir al mercat un ampli ventall de solucions i serveis dirigits a aquest col•lectiu.
Entre les marques que representem KYOCERA, HP, KONICA MINOLTA, DOCUWARE, BÖWE SYSTEC formen part del porfoli de productes que composen la nostra companyia.
Un assessorament professional i l'especialització tant en els nostres productes com serveis son els principals valors de la nostra empresa.

Dades de contacte:
Persones de contacte: Josep Maria Mañà (Cap de Vendes) Tel. 628 02 66 93
Susanna Màrquez (Personal Assistant) Tel. 902 150 170
Fax 93 407 31 31
jmm@ric.es / smarquez@ric.es
www.ric.es Oferta econòmica


Sistemas Digitales de Catalunya

Producte homologat: Equips d'impressió
Sistemas Digitales de Catalunya és una empresa amb més de 25 anys al sector de la distribució, venda i manteniment de copiadores digitals, impressores, fax i escàners de la marca RICOH, així com solucions de software i auditories de costos. El nostre àmbit de treball és a nivell nacional sent la 4a empresa de referent al territori. Tenint més de 25.000 clients sols a Catalunya així com delegacions pròpies a les 4 províncies. Per desenvolupar aquesta tasca som més de 120 treballadors amb una alta qualitat humana i professionalitat. La nostra facturació l'any 2011 va ser de 24.500.000€.
El nostre objectiu fonamental és l'assessorament i apropar als nostres clients la tecnologia mitjançant els productes i solucions que oferim. No volem ser sols un proveïdor, volem tenir una relació de partenariat i aconseguir conjuntament sempre els millors resultats al millor cost.

Dades de contacte:
Persona de contacte: Jesús Escartín
Tel. 93 419 14 76  Fax 93 419 54 30
j.escartin@sistemas-catalunya.com
www.sistemas-catalunya.com Oferta econòmica


Edae

Acord comercial: Gestió Energètica
Enginyeria de Aplicacions Energètiques, és el resultat de la suma de compromisos per implementar actuacions i aplicacions, eficients i racionals, al consum i/o generació de energia utilitzant l'expertise i bechmarking en el camp de la Eficiència i Estalvi. Resultat del nostre compromís son les Certificacions Internacionals en Gestió Energètica CEM, per la Association of Energy Engineers AEE, i en Mesura i Verificació CMVP, per Efficiency Evaluation Organization EVO. Som un empresa dedicada a Analitzar, Facilitar, Fomentar, Promoure, Impulsar i Potenciar projectes de Gestió Energètica que inclou des de l'assessorament de compra d'energia, fins estudis de estalvi i eficiència energètica en totes les àrees de consum energètic, solucions de problemes energètics, projectes de instal•lacions, etc.. . EdAE es troba compromesa amb els valors de estalvi, sostenibilitat, transparència, confiança i de respecte al medi ambient.
El nostre objectiu fonamental és l'assessorament i apropar als nostres clients la tecnologia mitjançant els productes i solucions que oferim. No volem ser sols un proveïdor, volem tenir una relació de partenariat i aconseguir conjuntament sempre els millors resultats al millor cost.

Dades de contacte:
Tel. 609 781 309
a.llopis@edaenet.com
www.edaenet.com Oferta econòmica II Oferta econòmica   


La Caixa

Acord comercial: Productes i serveis financers
La Caixa és un grup financer líder en el mercat espanyol, amb vocació internacional, orientat a la generació de valor per a la societat, per als clients i per als empleats. La seva actuació estratègica es basa en els seus valors identificatius, guies d'actuació i conviccions característiques. Entre el conjunt de valors de l'entitat destaquen: la qualitat, la descentralització, la responsabilitat, la innovació, l'eficiència i la seguretat. La missió de La Caixa és Fomentar l'estalvi i la inversió oferint el millor i més complet servei financer al major nombre de clients, i fer una aportació decidida a la societat per a la cobertura, flexible i adaptada, de les necessitats financeres i socials bàsiques.

Dades de contacte:
Qualsevol de les oficines de la Caixa
www.lacaixa.es

Oferta econòmica escoles

Oferta econòmica treballadors personal

Oferta econòmica treballadors nòmina


Banc Sabadell

Acord comercial: Productes i serveis financers
“Ser on siguis” implica conèixer els nostres clients, anticipar-nos a les seves necesssitats i proposar-los els productes més adients. Ser a prop de la seva empresa implica conèixer el seu dia a dia, acompanyar-los, anticipar-nos… Per això Banc Sabadell ha dissenyat una oferta especial de productes i serveis financers per a les escoles de la FECC, així com per a treballadors de les escoles del col·lectiu. Per tal de poder accedir a aquests avantatges, només cal que indiqueu que sou una escola pertanyent al grup FECC o un treballador de l’escola del grup a qualsevol de les oficines de l’entitat bancària.

Dades de contacte:
Qualsevol de les oficines del Banc Sabadell
www.bancsabadell.com

Oferta econòmica escoles

Oferta econòmica treballadors
FECC, C. Àngels, 18 5ª planta, 08001 Barcelona, Tel. 934452020 proveidors@escolacristiana.org